Beskrivelse fra Romsdal Elektro:

Vi har valgt å benytte mTouch termostaten fra CTM lyng.

Dette er en termostat som er relativt enkel i bruk, og har de fleste funksjonene som er forventet i en termostat.

Termostaten brukes i hovedsak til varmekabler, men kan også benyttes for å styre en sone med panelovner eller lignende.

Beskrivelse fra leverandør:

mTouch® One viser nøyaktig temperatur/effekt i LCDdisplay og justeres med touchknapper. Den har nattsenkingsfunksjon, frostsikring, ukeur (senking), Zzilentfunksjon (for eks. soverom) mm.
Selvforklarende meny for justering av flere viktige funksjoner, f.eks. valgfri gulvfølertype, samt hurtigoppsett eller manuell innstilling av ukeur. Valgfri farge på skjermbakgrunn og tekst.
mTouch® One har tastelåsfunksjon (barnesikring) og parkettfunksjon (maksbegrenser ved bruk av gulvføler), samt innstilling av makstemperatur for å hindre unødig strømforbruk. NB! Maksbegrenser også som effektregulator.

Vår bruksanvisningsartikkel:

https://romsdalelektro.freshdesk.com/support/solutions/articles/67000400437-termostat-ctm-lyng-mtouch

Produktside:

https://ctmlyng.no/produkter/mtouch-one-ph/

FDV:

https://ctmlyng.no/fdv/5401500.pdf

Leverandørens nettside:

https://ctmlyng.no/