Beskrivelse fra Romsdal Elektro:

Vi velger og bruke LEDDim fra SG, dette er en dimmer som fungerer på det meste av lys.

Den ser bra ut, og er enkel å integrere sammen med brytere, termostater osv.

Typer:

Dimmeren kan leveres som hvit og svart.

Ønskes andre farger, må det velges annen type dimmer.

Beskrivelse fra leverandør:

Vår egen digitale faseavsnittdimmer for montering i veggboks. 1-100% dim, 23 mm innfellingsdybde, overspenningsvern, overbelastningsvern og justeringsmuligheter for minimumsinnstillinger er bare noen av egenskapene til LEDDim 400.

Øvrige funksjoner er som i LEDDim 400; 400VA LED last, Justerbart minimumsnivå, tilkobling av begge faser (1-polig brudd), endevenderfunksjon, trinnløs dimming til 1% (avhengig av tilkoblet produkt). Påbyggingsboks og designrammer i sort og sølv tilgengelig (tilbehør).

Produktside

https://www.sg-as.com/nb/produkter/leddim-400/1400375

FDV:

https://www.sg-as.com/nb/sg_pdf/specification/1858/1400375

Leverandørens nettside:

https://www.sg-as.com/